Bride to be
Als één gelegenheid zich perfect leent om je haar en make-up te laten doen door een professional is het wel je trouwdag. Daarom heb ik een speciale pagina gemaakt voor alle prachtige brides to be! Er zijn vele mogelijkheden; Wil je bijvoorbeeld ‘s avonds een andere look, of wil je graag dat ik bij je op de trouwlocatie kom om het haar en/of de make-up bij te werken na alle emoties? Of vind je het leuk als de bruidsmeisjes, ceremoniemeester of je moeder ook van een feestelijk kapsel en schitterende make-up worden voorzien?

Het is jouw dag, dus al je wensen zijn bespreekbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met me op als je jouw wensen wilt bespreken.

Fotoshoots
Heb je een loveshoot geboekt met je partner? Laat je binnenkort je prachtige zwangerschap vastleggen? Of ga je op de foto met je familie? Zo’n shoot is erg bijzonder en de foto’s komen dan ook vaak aan de muur te hangen. Hoe geweldig zou het dan zijn dat je haar en je make-up tijdens zo’n shoot dan ook perfect zit?! Dit kan Chantelle Alyssa voor je verzorgen!

Ook als je zelfstandig ondernemer bent en je wilt nieuwe foto’s laten maken voor je website kan ik er voor zorgen dat je er professioneel en verzorgd uitziet op de foto’s. 

Speciale gelegenheden
Bij speciale gelegenheden kun je denken aan een wetenschappelijke promotie, gala, diploma uitreiking,  kerst, oud & nieuw of daggast zijn op een bruiloft. En dat is slechts een greep uit de gelegenheden. Alles waarbij jij het belangrijk vind om er goed uit te zien is eigenlijk een speciale gelegenheid. Op zulke momenten wil je namelijk stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen. Als eerste denk je vaak; ‘Wat moet ik aan?!’ Maar als je dat zorgvuldig hebt uitgekozen zou het toch zonde zijn als je het haar en de make-up zou laten voor wat het is. Daarom zou ik dit overlaten aan een professional, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. De juiste look zal het plaatje en compleet maken zodat je de beste versie van jezelf bent op die dag.

Zakelijke gelegenheid
Soms heb je net dat beetje extra zelfvertrouwen nodig voor bijvoorbeeld een belangrijke presentatie, sollicitatie of een congres waar je moet spreken. Je wilt je uiteraard dan geen zorgen hoeven maken over of je haar wel goed zit en of je make-up nog netjes zit. Ook op dit soort momenten kan ik iets voor je betekenen door middel van een mooie (zakelijke) dag make-up en een bijpassend kapsel. Zo kom je stralen en zelfverzekerd voor de dag!

Persoonlijk haar en make-up advies
Het is natuurlijk geweldig om jouw uiterlijk over te laten aan een professional, maar ik kan me voorstellen dat je dat niet elke dag kunt laten doen. Wil je daarom zelf handiger worden met je haar en wil je weten hoe je een mooie simpele make-up bij jezelf aanbrengt? Boek dan een persoonlijk haar en make-up advies. Afhankelijk van het gekozen advies neem ik één tot anderhalf uur de tijd om te kijken naar welke look het beste bij je past en wat je zelf zou kunnen doen met de producten die je al in bezit hebt. Na zo’n privésessie heb je een zorgeloze beautyroutine voor elke dag.

Commerciëel werk
Ook bied ik graag mijn diensten en vakkennis aan voor bijvoorbeeld fashionshows, commerciële fotoshoots, commercials, video’s en beurzen. Hiervoor geldt een dag, halve dag of uurtarief. Heeft u interesse in een samenwerking? Dan neem ik graag contact met u op over de verschillende mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

Wilt u graag referenties lezen over de ervaringen met Chantelle Alyssa?