Het leuke aan mijn werk is dat ik ontzettend veel mensen mag ontmoeten, iedere dag heb ik nieuwe mensen in mijn stoel met ieder een eigen verhaal. Zo hoor ik de meest uiteenlopende, bijzondere, grappige, emotionele maar vooral waardevolle verhalen. Hier geniet ik oprecht van!

Zo had ik begin deze maand Margo in mijn stoel. Zij ging die dag een video opnemen voor haar stichting 46 Dresses en wilde graag haar make-up laten doen. Enthousiast werd ik bij haar thuis ontvangen en ze vertelde me haar bijzondere verhaal. Ik werd er zo bij van dat ik haar graag een podium geef en haar initiatief met jullie wil delen.

Margo 46 dresses

46 Dresses verhuurt jurken voor slechts €29, elke keer wanneer tien jurken zijn verhuurd, is er genoegd geld opgehaald om een nieuwe jurk te kopen voor een vrouw in nood. Vrouwen die in een financieel moeilijke situatie zitten krijgen hierdoor de kans om een spik-splinter-nieuw exemplaar uit te mogen zoeken. Hoe tof is dat?! Want we weten allemaal dat een mooie jurk niet slechts een mooie jurk is maar je ook dat gevoel geeft van luxe, vrouwelijkheid en elegantie.

Zo bijzonder en inspirerend om Margo te horen vertellen over het ontstaan van de stichting die op dit moment enorm aan het groeien is. We hadden hierdoor natuurlijk een raakvlak; Vrouwen zich mooi laten voelen, laten stralen als de mooiste versie van zichzelf. Zij door middel van jurken, ik met make-up.

De facebookpagina van 46 Dresses is al net zo inspirerend, vol prachtige quotes en natuurlijk mooie jurken. Dus heb je binnenkort een feestje of andere gelegenheid voor een bijzondere jurk, neem dan zeker even een kijkje. Heb je zelf een jurk die je graag zou willen doneren? Ook dan ben je meer dan welkom om de collectie nog completer te maken.

Bedankt Margo voor je bijzondere verhaal!