Speciale look voor Valentijnsdag

Zoals jullie misschien al weten ben ik hopeloos romantisch. Dus die cheesy dingen als Valentijnsdag vind ik stiekem toch best wel heel leuk! Daarom vandaag op deze prachtige Valentijnsdag een mooie look.
Speciaal voor date night, een avondje stappen met vriendinnen of je eerste tinderdate. Anyway, een perfecte look voor een verleidelijke avond :)

Chantelle Alyssa Valentijn

Haar
Slag, grove krullen en volume maken haar sexy, dus haal die föhnborstel of krultang maar tevoorschijn.
Voor deze look wilde ik net even iets meer doen met mijn haar dan dat ik dagelijks doe en daarom draag ik mijn haar naar 1 kant. Deze side swept look is namelijk een van de trends van dit seizoen.

Valentijnsdag Chantelle Alyssa
Make-up
Zorg ervoor dat je huid mooi egaal is en breng op je jukbeenderen een glanspoeder aan zodat je een mooie frisse glow krijgt. Voor een zwoele verleidelijke oogopslag breng je een winged eyeliner en mooie lange wimpers aan. Zet dit extra kracht bij door de buitenste ooghoeken wat donkerder te maken. Houd de binnenste ooghoeken licht en fris door een mooie glans oogschaduw te gebruiken voor een sprankelend en feestelijk effect.

Op de lippen, hoe kan het ook anders, de kleur van de liefde, ROOD.
Mooie rode lippen vragen natuurlijk om gezoend te worden!

Uiteraard wil je niet dat aan het eind van de avond je mooie rode lippen ergens op je kin zitten. Lees daarom nog eens mijn ‘tips for perfect lips‘ om dit te voorkomen.

Een klein beetje blush op de appeltjes van je wangen maakt deze look af.

Happy Valentine´s day!

Make-up voor Valentijnsdag

 

 

2015-10-27T19:08:14+01:00februari 14th, 2015|Blogs|
WhatsApp chat