Stralende huid met BB cream

Je werpt er vast wel eens een jaloerse blik op; de cover van willekeurig mode magazine. Een perfecte egale huid zonder enige zichtbare poriën. Helaas is dat alleen met een computer haalbaar. Een egale huid ziet er zo veel verzorgder uit als een rode, vermoeide of vlekkerige huid. Maar de realiteit Photoshoppen behoort nou eenmaal niet tot de mogelijkheden. En dat is misschien maar goed ook.

Maar even terug naar de spiegel waar we ‘s morgens voor staan en denken; een beetje Photoshop zou nu wel van pas komen. Natuurlijk kun je elke ochtend je gezicht shapen, camoufleren, foundation aanbrengen en afpoederen maar dat klinkt niet als een ochtendritueel dat past in het tijdschema van de gemiddelde vrouw. Daarnaast moet je je afvragen of je dat moet willen naar je werk. Het liefst zouden we er natuurlijk allemaal uitzien alsof het je totaal geen moeite heeft gekost er zo stralend uit te zien.

Daarom ben ik voor de alledaagse make up routine helemaal fan van de BB cream. BB cream is het beste van foundation en dagcreme in één product. Het laat de huid stralen, neutraliseert de teint maar verzorgt de huid ook. Daarnaast zit er in de meeste BB creams ook een UV bescherming. Door de luchtige structuur van de crèmes kan de huid gewoon blijven ademen maar zijn verkleuringen en oneffenheden wel gecamoufleerd.

 

bb_creams

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor speciale gelegenheden of een feestje zou ik wel altijd een foundation adviseren omdat ik vind dat alleen een BB cream dan net niet voldoende is. Daarnaast maakt het jouw look ook specialer als je voor bijzondere gelegenheden een keer foundation gebruikt in plaats van BB cream. Als je dan ook nog de ogen of lippen net wat sterker aanzet zul je zeker de show stelen.

En laten we eerlijk wezen, welke vrouw wil dat nou niet?

 

2015-11-23T21:15:05+01:00juli 10th, 2013|Tips en trucs|
WhatsApp chat