Tip: frisse zomer make-up

CA_Summerlook_2

Als ik denk aan zomer make-up, dan denk ik: fel gekleurde lippen, een mooie frisse glow, glanzende goud en bronstinten en pastelkleuren. Daarom heb ik dit allemaal gecombineerd in één ultieme zomerlook.

Gezicht
Ik heb een kleine hoeveelheid foundation aangebracht voor een egale huid. Zeker in de zomer gebruik ik zo min mogelijk foundation. Daar overheen gebruikte ik een terracotta kleurige bronzer op mijn wangen, langs de slapen en tegen de onderkaak. Een shimmering powder op mijn jukbeenderen zorgt voor een mooie zomerse glow.

Ogen
Op mijn oogleden heb ik alleen een bronskleurige oogschaduw aangebracht. Om de ooglook spannender te maken heb ik voor mijn waterlijn en onderste wimperrand een mintkleurig oogpotlood gebruikt. De ogen laat ik ten slotte spreken door zwarte mascara aan te brengen.

Lippen
Deze zomerlook maak ik af met een felle tint op de lippen. De kleur doet mij denken aan echt zomerfruit; watermeloen!

Wat is jouw favoriete zomerlook?

CA_Summerlook_Close_Up

2015-10-27T18:41:01+01:00augustus 23rd, 2015|Blogs|
WhatsApp chat