Workshop vlechten

Zaterdag 10 maart was het een feestje bij mij in de studio. Hier vond namelijk de workshop vlechten plaats. Na ontvangst met een kop thee of koffie en wat lekkers stelden we ons even aan elkaar voor. Maar uiteraard kwamen deze vijf dames niet alleen voor een gezellig thee kransje en dus gingen we snel aan de slag. 

Basis vlechttechnieken
Allereerst heb ik de basis techniek laten zien van een normale vlecht, een invlecht en een opvlecht. Hiermee konden ze gelijk aan de slag en al snel bleek dat er vorderingen werden gemaakt. Vlechten die normaal vaak niet bleven zitten, zaten nu als een huis!

Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, dutch braid, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Watervalvlecht en Vissegraatvlecht
Voor degenen die eraan toe waren zijn we daarna aan de slag gegaan met een ingevlochten vissegraat vlecht en een waterval vlecht. Dit was vrij nieuw voor iedereen dus erg leuk om uit te leggen en te leren natuurlijk! Daarna zijn een paar van de dames nog aan de slag gegaan op hun eigen haar met een soort Elsa (van Frozen) vlecht.

 

Hoe maak ik een vissegraat vlecht, waterval vlecht, dutch fishtail braid, workshop vlechten, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Het was een hele gezellige ochtend en ik geniet er dan ook altijd weer van om mijn kennis met anderen te delen. Zo tof om te zien dat er echt vooruitgang word geboekt en dat ze straks thuis met hun dochters aan de slag kunnen. Of de meest prachtige vlecht creaties bij zichzelf kunnen maken. En ondanks dat de één al verder was met vlechten dan de ander konden de dames lekker op hun eigen niveau aan de slag en heeft toch iedereen er veel van geleerd.

Ze gingen dan ook nog enthousiaster naar huis dan dat ze kwamen dus dan is de dag voor mij meer dan geslaagd! Wil je graag zien hoe het er aan toe gaat tijdens zo’n workshop? Scroll dan door naar de foto’s hieronder.

[divider]Sfeerimpressies[/divider]

Enthousiast geworden en wil je ook meerdere soorten vlechten leren maken? Volg dan de workshop vlechten. Om deze of andere workshops te volgen kun je mij altijd even een berichtje sturen.

Hair and Make-up artist, Chantelle Alyssa, liefs, haar en make-up, Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, bruidskapsel, bruidsmake-up

 

2018-03-27T11:17:26+01:00maart 26th, 2018|Blogs|
WhatsApp chat