“Zo mooi word je nooit meer!”

Trouwen, de mooiste dag van je leven.
En natuurlijk wil je er zelf ook mooi uit zien. En wat is het lastig om iemand te vinden die jou mooi maakt. Via onze fotograaf Corine van Oh Belle Fotografie (toppertje en vriendin van Chantelle) kwam ik bij Chantelle Alyssa uit.

Na wat mail contact hebben we een proefsessie ingepland voor mijn haar en make-up om zo diverse mogelijkheden uit te proberen. Ik was heel benieuwd natuurlijk. Ik wilde een mooie ingevlochten soort ‘Elsa’ (Film Frozen) vlecht, alleen mijn haar komt maar tot op mijn schouders. Hier had Chantelle een gepaste oplossing voor: clip-in extensions erin, krultang er doorheen en ik had in no time een super vlecht. Daarna de make-up. Zonder dat ik concreet iets aan had gegeven, bracht ze een prachtige kleurrijke bruidsmake-up aan. Ik zag er super uit en dit was pas de proefsessie!

Op de grote dag zelf heeft Chantelle ook het haar en make-up van mijn moeder en oma gedaan; super leuk! Het was echt een gezellige meidenboel en het voelde zo vertrouwd aan! Het is echt fijn om de bruiloft zo te beginnen. Chantelle neemt de tijd voor je. En als de vlecht niet zit zoals ze wil, dan gaat het gewoon even opnieuw.

Mooi en perfect begin je aan jouw grote dag.
En dat heeft ze bij mij gedaan. Zo goed zelfs dat mijn man zei: “Zo mooi word je nooit meer!”

Groetjes Lyanne

Bruidskapsel, bruid, amersfoort, heteren, vlecht, bloemen , extensionsBruidskapsel, bruid, amersfoort, heteren, vlecht, bloemen Bruidskapsel, bruid, amersfoort, heteren, vlecht, bloemen

Fotografie:
Corine Nap
Oh Belle Fotografie

2015-11-23T11:33:06+00:00november 22nd, 2015|Referenties|