Bruidsstyling


Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bent druk jullie grote dag aan het voorbereiden om er een geweldig mooie bruiloft van te maken. Alleen de voorpret van alles tot in de puntjes uitzoeken en regelen is al genieten. Natuurlijk wil je er op zo’n dag op jouw allermooist uitzien. Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf prachtig en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op jullie wedding.

Engaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen
Stap 1

Aangenaam!

We leren elkaar iets beter kennen en graag hoor ik alles over hoe jullie dag eruit gaat zien.

Engaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen
Stap 2

Proefsessie

4 tot 8 weken voor de trouwdatum hebben we samen de proefsessie in mijn salon in Veenendaal.

We proberen dan diverse mogelijkheden uit, zodat je precies weet wat we op de grote dag gaan doen.

Engaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen
Stap 3

De grote dag

Vandaag is het dan zo ver. Ik kom bij jou thuis of op de door jou gekozen locatie. Dankzij de proefsessie weten we precies wat we gaan doen en begint jullie wedding rustig en ontspannen.

Engaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen
Stap 4

Extra opties

Het is jullie dag en er is veel mogelijk! Zijn er daggasten die ook hun haar en make-up willen laten verzorgen? Wil je die dag extra volle wimpers, een touch up, of dat ik er de hele dag bij ben? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De bruid

Best spannend natuurlijk om jouw looks voor je bruiloft aan iemand anders over te laten, dat snap ik helemaal! Daarom vind ik het vooral belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft. Of je nu houdt van een naturel look of dat je juist dat beetje extra wil op je trouwdag, kies vooral waar jij je fijn bij voelt!

Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden en daarom kijken we tijdens de proefsessie waar jij nou echt blij van wordt en naar wat past bij jouw jurk en de stijl van de dag.

Samen zoeken we naar de voor jou perfecte look en ik zorg ervoor dat jij de hele dag zult stralen.

DOWNLOAD BROCHURE

Extra opties

Clip in extensions
Ook met korter haar zijn er veel verschillende mogelijkheden. Maar mocht je met korter haar bijvoorbeeld een lange grove vlecht willen dan kun je er altijd nog voor kiezen om die dag gebruik te maken van clip in extensions die je bij mij kunt huren.

Kunstwimpers

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor kunstwimpers om jouw look af te maken. Zeker op foto’s zullen jouw ogen hierdoor extra spreken!

Grooming voor de bruidegom
Verder is het mogelijk om de bruidegom ook op zijn best voor de dag te laten komen door middel van grooming. Eventueel kunnen we zijn haar (deels) doen en daarnaast word de huid verzorgd, oneffenheiden gecamoufleerd en zorgen we dat zijn gezicht niet zal glimmen op de foto’s.

Touch up

Wil je later die dag of op het feest weer fris en stralend voor de dag komen, of juist een andere look dan kun je kiezen voor een touch-up op de door jou gewenste locatie. Wil je niks aan het toeval overlaten? Dan kun je er ook voor kiezen dat ik de hele dag bij je in de buurt ben. Ik ben dan op de trouwlocatie aanwezig en als je iets bijgewerkt wil hebben sta ik voor je klaar!

Daggasten

De lieve mensen om je heen willen er op zo’n bijzondere dag natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom is het mogelijk om ook het haar en/of de make-up van enkele daggasten door mij te laten verzorgen. Hoeveel dames gestyled kunnen worden is natuurlijk afhankelijk van de tijdsplanning.

Mocht het krap worden dan is het mogelijk dat ik een collega mee neem voor de daggasten.

Ik ben geïnteresseerd

Meer informatie en beschikbaarheid controleren
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Via onderstaand formulier kun je contact met me opnemen om te kijken of ik op jullie trouwdag nog beschikbaar ben en misschien heb je nog aanvullende vragen die je me dan direct kan stellen.

Aanvullende mogelijkheden

In het formulier kun je ook aangeven of je eventueel gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals clip-in extensions, kunstwimpers, touch-up of grooming voor jouw verloofde. Of zijn er eventueel daggasten die ook interesse hebben om hun haar en make-up te laten doen?

Vul onderstaand formulier in en je hoort zo snel mogelijk van me!

Testimonials

ERVARINGEN MET CHANTELLE ALYSSA

Ik was heel blij met mijn haar en make-up gedaan door Chantelle. Ze werkt rustig en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van de gezellige ochtend van de bruiloft. Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb me geen seconde druk gemaakt over mijn haar en make-up

Dorieke, Bruid

Chantelle is enorm goed in haar vak! Ze luisterde tijdens de proefsessie goed naar mijn wensen waardoor ik geen enkele twijfels meer had op mijn trouwdag. Ze is rustig en ontspannen in haar werk en dat was erg prettig tijdens de spannende uren aan het begin van onze trouwdag. Ik heb mij de hele dag door geen zorgen hoeven maken over mijn haar en make-up, echt top!

Malou, Bruid

Het was een fijne en ontspannen manier om aan mijn trouwdag te beginnen. Chantelle weet wat ze doet!

Sanne, Bruid

Bedankt voor de verzorging voor mijn haar en make-up voor onze trouwen, het zag er prachtig uit.. Chantelle is een rustige en vriendelijke dame, die graag met je meedenkt. Een paar dagen van te voren kregen we nog een kaartje in bus om ons een fijne dag te wensen…

Sabrina, Bruid

Chantelle Alyssa zorgt er echt voor dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Bij de proefsessie nam ze veel tijd om alles door te nemen en uit te proberen. Ze komt op tijd en neemt alles mee. Waar ik van baalde op mijn bruiloft was een pukkel op min kin, maar door Chantelle heeft niemand het gezien, zelfs niet op de foto’s! Super fijn!

Anouk, Bruid

Ik ben heel blij dat ik Chantelle had gevonden om mijn haar en make-up te komen doen. Het was prettig dat ik zelf een aantal foto’s kon laten zien met wat ik in gedachten had en dat zij die toen combineerde tot iets heel moois! Het is duidelijk dat ze heel professioneel is en weet waar ze het over heeft. Ik was enorm blij met het resultaat! (en nog steeds, want ook op de foto’s zie je het natuurlijk nog terug!)

Bertine, Bruid

    Ja, ik ga trouwen!

IK WIL GRAAG MEER INFO