Video & Events


Graag zet ik mijn talent in voor video opnamen zoals commercials, vlogs en ander soort video shoots en op verschillende events. Op beeld en op het podium wil iedereen er natuurlijk op zijn best uitzien, daar draag ik als visagist zorg voor.

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

TV Commercials

Voor de Bijenkorf en het Spoorwegmuseum.

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Televisie opnamen

O.a. voor CCTV (chinese televisie)

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Bedrijfsvideo’s & Vlogs

Voor Brinkmans kookwinkel en Magimix.

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Events

Jaarlijks sprekers voorzien van haarstyling en visagie voor Tedx events.

Ultra HD of 4K

Doordat alles tegenwoordig in Ultra HD of 4K en hoger word gefilmd is het extra belangrijk geworden dat men er op beeld goed uit ziet. Alles is zichtbaar dus een kleine oneffenheid in de huid kan al afleiden. Daarnaast gaan de acteurs of hoofdpersonen vaak snel glimmen en ook dit kan erg afleiden. Daarom zorg ik ervoor dat iedereen er op beeld goed uitziet, maar wel op een natuurlijke manier.

Vlog, bedrijfsvideo of event

Neemt u binnenkort een bedrijfsvideo, commercial of vlog op, dan draag ik er graag zorg voor dat iedereen er op beeld op zijn of haar best uitziet.

Daarnaast bespreek ik graag de mogelijkheden om te assisiteren op events of beurzen. Organiseert u een evenement met sprekers bijvoorbeeld, dan kan ik ervoor zorgen dat ze zelfverzekerd op het podium verschijnen.

Testimonials

ERVARINGEN MET CHANTELLE ALYSSA

Ik was heel blij met mijn haar en make-up gedaan door Chantelle. Ze werkt rustig en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van de gezellige ochtend van de bruiloft. Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb me geen seconde druk gemaakt over mijn haar en make-up

Dorieke, Bruid

Chantelle is enorm goed in haar vak! Ze luisterde tijdens de proefsessie goed naar mijn wensen waardoor ik geen enkele twijfels meer had op mijn trouwdag. Ze is rustig en ontspannen in haar werk en dat was erg prettig tijdens de spannende uren aan het begin van onze trouwdag. Ik heb mij de hele dag door geen zorgen hoeven maken over mijn haar en make-up, echt top!

Malou, Bruid

Het was een fijne en ontspannen manier om aan mijn trouwdag te beginnen. Chantelle weet wat ze doet!

Sanne, Bruid

Bedankt voor de verzorging voor mijn haar en make-up voor onze trouwen, het zag er prachtig uit.. Chantelle is een rustige en vriendelijke dame, die graag met je meedenkt. Een paar dagen van te voren kregen we nog een kaartje in bus om ons een fijne dag te wensen…

Sabrina, Bruid

Chantelle Alyssa zorgt er echt voor dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Bij de proefsessie nam ze veel tijd om alles door te nemen en uit te proberen. Ze komt op tijd en neemt alles mee. Waar ik van baalde op mijn bruiloft was een pukkel op min kin, maar door Chantelle heeft niemand het gezien, zelfs niet op de foto’s! Super fijn!

Anouk, Bruid

Ik ben heel blij dat ik Chantelle had gevonden om mijn haar en make-up te komen doen. Het was prettig dat ik zelf een aantal foto’s kon laten zien met wat ik in gedachten had en dat zij die toen combineerde tot iets heel moois! Het is duidelijk dat ze heel professioneel is en weet waar ze het over heeft. Ik was enorm blij met het resultaat! (en nog steeds, want ook op de foto’s zie je het natuurlijk nog terug!)

Bertine, Bruid

    Ik ben geïnteresseerd

IK WIL GRAAG MEER INFO