Commerciële shoots


Beelden spreken tegenwoordig veel meer dan woorden waardoor fotografie erg belangrijk is geworden. Regelmatig werk ik dan ook mee aan uiteenlopende shoots.

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Commerciële shoots

Voor folders van Autotrack, Enorm en campagnebeelden KPMG Meijburg & Co

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Lookbook shoots

Voor Julia Otilia organic jewellery, Grimm audio.

visagist, tv opnamen, commercieel, video, haarstylist, muah, mua, merkbeleving, marketing, commercial

Shoots voor magazines

Puur magazine, Eva magazine, Huis van Belle, Beam magazine.

Goed in beeld

Mijn werk is natuurlijk om het model zo mooi mogelijk op beeld te krijgen. Maar het mag absoluut niet afleiden van het product. Mijn streven is dan ook om het een mooi geheel te laten worden waarbij mijn werk het product juist ondersteunt en een perfect compleet beeld het resultaat is.

Passende look bij het concept

Mijn passie is mooie beelden maken. Graag draag ik dan ook bij aan het uitdenken van welke look zou passen bij het concept. Ik ben creatief en vind het altijd weer tof als ik met een heel team een prachtig concept mag uitwerken.

Testimonials

ERVARINGEN MET CHANTELLE ALYSSA

Ik was heel blij met mijn haar en make-up gedaan door Chantelle. Ze werkt rustig en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van de gezellige ochtend van de bruiloft. Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb me geen seconde druk gemaakt over mijn haar en make-up

Dorieke, Bruid

Chantelle is enorm goed in haar vak! Ze luisterde tijdens de proefsessie goed naar mijn wensen waardoor ik geen enkele twijfels meer had op mijn trouwdag. Ze is rustig en ontspannen in haar werk en dat was erg prettig tijdens de spannende uren aan het begin van onze trouwdag. Ik heb mij de hele dag door geen zorgen hoeven maken over mijn haar en make-up, echt top!

Malou, Bruid

Het was een fijne en ontspannen manier om aan mijn trouwdag te beginnen. Chantelle weet wat ze doet!

Sanne, Bruid

Bedankt voor de verzorging voor mijn haar en make-up voor onze trouwen, het zag er prachtig uit.. Chantelle is een rustige en vriendelijke dame, die graag met je meedenkt. Een paar dagen van te voren kregen we nog een kaartje in bus om ons een fijne dag te wensen…

Sabrina, Bruid

Chantelle Alyssa zorgt er echt voor dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Bij de proefsessie nam ze veel tijd om alles door te nemen en uit te proberen. Ze komt op tijd en neemt alles mee. Waar ik van baalde op mijn bruiloft was een pukkel op min kin, maar door Chantelle heeft niemand het gezien, zelfs niet op de foto’s! Super fijn!

Anouk, Bruid

Ik ben heel blij dat ik Chantelle had gevonden om mijn haar en make-up te komen doen. Het was prettig dat ik zelf een aantal foto’s kon laten zien met wat ik in gedachten had en dat zij die toen combineerde tot iets heel moois! Het is duidelijk dat ze heel professioneel is en weet waar ze het over heeft. Ik was enorm blij met het resultaat! (en nog steeds, want ook op de foto’s zie je het natuurlijk nog terug!)

Bertine, Bruid

    Ik ben geïnteresseerd

IK WIL GRAAG MEER INFO