Tarieven


Een overzicht van alle tarieven voor mijn diensten als hair & make-up artist.
Mochten er zaken ontbreken in onderstaand overzicht kun je vrijblijvend een prijs aanvragen.

Bruidsarrangementen

Bruidskapsel en make-up inclusief proefsessie* 489
Bruidskapsel inclusief proefkapsel* 299
Bruids make-up inclusief proefmake-up* 249
Grooming van de bruidegom 35
Clip-in extensions voor 1 dag 49
Wimperverlenging voor 1 dag 15
Toeslagen
Extra vroege start? Geen probleem! Voor een start voor 07:30 uur vraag ik wel een toeslag van €100.
Reiskosten
Tot 20 kilometer enkele reis zit bij het bruidsarrangement inbegrepen. Daarna reken ik €0,25 per kilometer, gerekend vanaf 3902KA. Is de reistijd langer dan 1,5 uur? Dan reken ik €25 per half uur extra.
Betalingen
De betaling geschiedt in drie termijnen. Je doet een aanbetaling van €50 om jouw trouwdatum te reserveren. Dit bedrag wordt ingehouden op de betaling van de proefsessie. De proefsessie wordt altijd in rekening gebracht nadat deze heeft plaatsgevonden en bedraagt 50% van het totale bruidsarrangement. Na de bruiloft betaal je de andere 50% plus eventuele extra opties.

Daggasten bruiloft

Haarstyling en make-up 79
Haarstyling kort haar 49
Haarstyling lang haar 59
Make-up 49
Bruidsmeisje tot 12 jaar 25
Bovenstaande werkzaamheden zijn alleen te boeken in combinatie met het bruidsarrangement en vinden dan ook op dezelfde locatie plaats als waar de bruid zich klaar maakt.

Speciale gelegenheden

Haarstyling en make-up voor gelegenheden 85
Haarstyling kort haar voor speciale gelegenheden 55
Haarstyling lang haar voor speciale gelegenheden 65
Make-up voor speciale gelegenheden 49
Deze prijzen gelden voor een afspraak in mijn studio in Veenendaal. Wil je graag dat ik bij je thuis kom? Geen probleem! Hiervoor geldt een toeslag van €25 en eventuele reiskosten en parkeerkosten. 

Haar & Make-up voor fotoshoots

Loveshoot, zwangerschapsshoot, familieshoot 85
Commerciële shoots Op aanvraag
Deze prijzen gelden voor een afspraak in mijn studio in Veenendaal. Wil je graag dat ik bij je thuis kom? Geen probleem! Hiervoor geldt een toeslag van €25 en eventuele reiskosten en parkeerkosten.

Workshops

De prijzen van de workshops zijn afhankelijk van de gekozen workshop en locatie. Vanaf €49 per persoon bij 4 personen of meer. Je kunt ook kiezen voor een 1 op 1 workshop, waar je precies kunt aangeven wat jij graag wil leren. Vanaf €85,00.

Trainingen

De trainingen op het gebied van representativiteit voor bedrijven zijn compleet afgestemd op uw bedrijf, wensen en behoeften waardoor hiervoor een offerte op maat wordt gemaakt.

Prijs op aanvraag


Staat er niet precies bij wat je zoekt? Heb je speciale wensen of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel gerust op +31 6 51 68 91 09.  Of stuur mij dan even een berichtje zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW en materiaalkosten en exclusief eventuele reiskosten. €0,25 per kilometer gerekend vanaf 3902 KA in Veenendaal.

Chantelle Alyssa behoudt zich het recht voor om de prijzen op elk moment zonder enige vooraankondiging te wijzigen.

Vragen en/of meer info?

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Onderwerp

  Bericht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website conform onze Privacy Policy.