Haarstyling & Make-up


Leuk dat je interesse hebt in haarstyling en make-up. Waarschijnlijk kun je zelf best prima je haar leuk doen en even een klein make-upje aanbregen maar sommige momenten vragen nou eenmaal om een extra mooi verzorgde look.

Emgaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen

Haarstyling

Of je jouw haar nou los wilt dragen, half opgestoken of helemaal opgestoken. Ik zorg ervoor dat het de hele dag blijft zitten.

Emgaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen

Make-up

Elke gelegenheid vraagt natuurlijk weer om een andere look. Ik zorg er graag voor dat je helemaal jezelf bent, maar dan net dat (feestelijke) beetje extra mooi.

Emgaged, Trouwbeurs, naturel makeup, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen

Haarstyling & Make-up

The full package ;) Samen kiezen we een look die bij jou past, je laat stralen maar ook heel erg geschikt is voor de gelegenheid. Hoe dan ook kom je op je allermooist en zelfverzekerd voor de dag.

Elke gelegenheid maakt je bijzonder

Heb je een feestje, promotie, belangrijke zakelijke afspraak, zwangerschapsshoot of andere soort fotoshoot of gaat je beste vriendin trouwen? Alles waarbij jij het belangrijk vindt om er goed uit te zien is eigenlijk een speciale gelegenheid. Op zulke bijzondere momenten wil je namelijk stralend en vol zelfvertrouwen voor de dag komen.

Als eerste denk je vaak; ‘Wat moet ik aan?!’ Maar als je dat zorgvuldig hebt uitgekozen zou het toch zonde zijn als je het haar en de make-up zou laten voor wat het is. Daarom zou ik dit overlaten aan een professional, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. De juiste look zal het plaatje compleet maken zodat je de beste versie van jezelf bent op die dag.

In de salon of op locatie

Salon in Veenendaal
Voor haarstyling en make-up ben je meer dan welkom in mijn salon in Veenendaal. Ik ontvang je daar graag met een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers om vervolgens met jouw looks aan de slag te gaan.

Op locatie
Komt het je beter uit dat ik naar jou toe kom? Geen probleem, dit is zeker ook mogelijk. Hiervoor reken ik wel een toeslag van €25 en eventuele reiskosten als het buiten Veenendaal is.

Testimonials

ERVARINGEN MET CHANTELLE ALYSSA

Ik was heel blij met mijn haar en make-up gedaan door Chantelle. Ze werkt rustig en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van de gezellige ochtend van de bruiloft. Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb me geen seconde druk gemaakt over mijn haar en make-up

Dorieke, Bruid

Chantelle is enorm goed in haar vak! Ze luisterde tijdens de proefsessie goed naar mijn wensen waardoor ik geen enkele twijfels meer had op mijn trouwdag. Ze is rustig en ontspannen in haar werk en dat was erg prettig tijdens de spannende uren aan het begin van onze trouwdag. Ik heb mij de hele dag door geen zorgen hoeven maken over mijn haar en make-up, echt top!

Malou, Bruid

Het was een fijne en ontspannen manier om aan mijn trouwdag te beginnen. Chantelle weet wat ze doet!

Sanne, Bruid

Bedankt voor de verzorging voor mijn haar en make-up voor onze trouwen, het zag er prachtig uit.. Chantelle is een rustige en vriendelijke dame, die graag met je meedenkt. Een paar dagen van te voren kregen we nog een kaartje in bus om ons een fijne dag te wensen…

Sabrina, Bruid

Chantelle Alyssa zorgt er echt voor dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Bij de proefsessie nam ze veel tijd om alles door te nemen en uit te proberen. Ze komt op tijd en neemt alles mee. Waar ik van baalde op mijn bruiloft was een pukkel op min kin, maar door Chantelle heeft niemand het gezien, zelfs niet op de foto’s! Super fijn!

Anouk, Bruid

Ik ben heel blij dat ik Chantelle had gevonden om mijn haar en make-up te komen doen. Het was prettig dat ik zelf een aantal foto’s kon laten zien met wat ik in gedachten had en dat zij die toen combineerde tot iets heel moois! Het is duidelijk dat ze heel professioneel is en weet waar ze het over heeft. Ik was enorm blij met het resultaat! (en nog steeds, want ook op de foto’s zie je het natuurlijk nog terug!)

Bertine, Bruid

    Ik ben geïnteresseerd

IK WIL GRAAG MEER INFO