Over Chantelle Alyssa


Als klein meisje was ik al bezig met het haar van mijn poppen. Ik probeerde ze altijd nog mooier te maken, Uiteraard lukte dat met mijn 5 jaar levenservaring niet altijd. Maar daar begon wel mijn passie voor het vak. En ik schreef al vroeg in vriendenboekjes dat ik kapper wilde worden.

Opleiding en loopbaan

Ik wilde graag alles over dit vak weten en volgde een opleiding tot kapster, visagiste, schoonheidsspecialiste, grimeuse en Cisdesco International Make-up artist. Na mijn opleiding heb ik bijna 10 jaar in een kapsalon gewerkt.

In de salon deed ik regelmatig het haar en de make-up van bruiden of mensen die naar een feestje gingen. Ook heb ik extra trainingen in visagie en hairstyling gevolgd en zo kwam ik erachter dat dat is waar ik echt blij van word. Mijn hart ligt echt bij visagie en de styling van het haar.

Chantelle Alyssa Hair & Make-up

Daarom besloot ik het roer om te gooien. Ik zegde mijn baan op en ging als freelancer aan de slag. Chantelle Alyssa Hair & Make-up was geboren. Van deze keuze geniet ik nog iedere dag want ik heb fantastisch werk!

Mensen nog mooier maken dan ze al zijn en ze net dat beetje extra zelfvertrouwen meegeven; dat is wat het zo leuk maakt. Graag laat ik mensen stralen door hun beste eigenschappen te benadrukken.

De beste versie van jezelf zijn op de voor jou belangrijke momenten, dat is waar Chantelle Alyssa Hair en Make-up voor staat.

Trends & Ontwikkelingen

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste technieken volg ik regelmatig trainingen en masterclasses. In 2016 heb ik een maandelijkse Masterclass van Tom Sebastian en Annechien Braams in Amsterdam gevolgd. In 2017 heb ik een training gevolgd van de Amerikaanse Steph. In deze blog lees je daar alles over.

In 2018 heb ik een hele toffe masterclass van Sabrina Dijkman gevolgd. Zij maakt echt de tofste kapsels! Nieuwsgierig? Bekijk dan hier haar instagram!

Typisch Chantelle

hr
Het is altijd een uitdaging om dingen over jezelf te vertellen of om aan te geven hoe je zelf in elkaar steekt. Dit heb ik via onderstaande woorden proberen uit te leggen. Aanvullend zitten hier ook opmerkingen van klanten in verwerkt.

Flexibel

Flexibel

Verandert de planning, wil je toch een aanpassing van je kapsel of make-up? Dit is nooit een probleem!

Relaxed

Rust en ontspanning

Ik neem uitgebreid de tijd voor je en ook al loopt de dag soms anders ik behoud altijd de rust.

Punctueel

Punctueel

Afspraken nakomen, op tijd komen en duidelijke communicatie staat bij mij voorop.

Luisteren

Luisteren

Om er zeker van te zijn dat ik je wensen goed begrijp stel ik vaak veel vragen om je beter te leren kennen.

Creatief

Creatief

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te doen, en probeer overal een oplossing voor te vinden.

Gezellig

Gezellig

Dat jij je op je gemak voelt vind ik het allerbelangrijkst en ik ben altijd in voor een gezellig praatje

Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.

– GWYNETH PALTROW

Studio Chantelle Alyssa

hr

Eigen studio

In 2017 opende ik mijn eigen studio. Een mooie lichte ruimte, perfect om prachtige haarstyling en visagie te doen! De studio is geopend op afspraak en ik ontvang je hier dan ook heel graag! De proefsessies voor de bruiden vinden ook veelal hier plaats. Maar op de grote dag kom ik natuurlijk naar de door jou gewenste locatie.

Maar ook op locatie

Ook voor overige opdrachten zoals trainingen, shoots en commercials werk ik natuurlijk op locatie en hiervoor ga ik het hele land door en ga ook regelmatig de grens over. Reizen vind ik dan ook absoluut geen probleem dat is ook het leuke aan freelancen, lekker afwisselnd je je komt op zo veel verschillende toffe plekken!

Haar en make-up door heel Nederland

Zo doe ik regelmatig opdrachten in Haarlem, Leiden, regio Utrecht, en ben ik bijna Regelmatig in Amsterdam en Rotterdam te vinden. Daarnaast werk ik ook natuurlijk ook veel in de regio Veenendaal, Ede en Arnhem.

Chantelle Alyssa, salon, Engaged, Trouwbeurs, studio, makeup, make-up, bruidsmakeup, bruidskapsel, haarstyling, opsteken, bruid, trouwen, verloofd, haar en make-up, Apeldoorn, Ede, Rhenen, Utrecht, Veenendaal, Wageningen

Waar kan ik je mee helpen?

VAN BRUIDSSTYLING TOT (COMMERCIËLE) SHOOTS

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP