Wie is Chantelle Alyssa?

Als klein meisje was ik al bezig met het haar van mijn poppen. Ik probeerde ze altijd nog mooier te maken, Uiteraard lukte dat met mijn 5 jaar levenservaring niet altijd. Maar daar begon wel mijn passie voor het vak.

Vroeger in de vriendenboekjes wilde ik al ‘kaper’ en toen ik beter kon spellen ‘kapper’ worden. Dat bleef altijd kriebelen, totdat ik na het VWO door menig leraar en mentor geacht werd te gaan studeren. Dankzij de steun van mijn ouders ben ik toch gewoon gaan doen wat ik leuk vond; de uiterlijke verzorging in.

CA_Make_Up_Blog_TomOpleiding en loopbaan
Ik wilde graag alles over dit vak weten en volgde een opleiding tot kapster, visagiste, schoonheidsspecialiste, grimeuse en Cisdesco International Make-up artist. Vervolgens werkte ik in een beautyfarm, maar besefte me dat ik ook graag in een kapsalon wilde werken. Na een jaar kwam ik terecht in een kapsalon met een schoonheidssalon erbij. Daar heb ik negen jaar met veel plezier gewerkt. In de salon deed ik regelmatig het haar en de make-up van bruiden of mensen die naar een feestje gingen. Ook heb ik extra trainingen in visagie en hairstyling gevolgd en zo kwam ik erachter dat dat is waar ik echt blij van word. Mijn hart ligt echt bij visagie en de styling van het haar.

Chantelle Alyssa Hair & Make-up
Daarom besloot ik het roer om te gooien. Ik zegde mijn baan op en ging als freelancer aan de slag. Chantelle Alyssa Hair & Make-up was geboren. Van deze keuze geniet ik nog iedere dag want ik heb fantastisch werk! Mensen nog mooier maken dan ze al zijn en ze net dat beetje extra zelfvertrouwen meegeven; dat is wat het zo leuk maakt. Graag laat ik mensen stralen door hun beste eigenschappen te benadrukken. De beste versie van jezelf zijn op de voor jou belangrijke momenten, dat is waar Chantelle Alyssa Hair en Make-up voor staat. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste technieken volg ik regelmatig trainingen en masterclasses. In 2015 en 2016 volg ik een maandelijkse Masterclass van Tom Sebastian en Annechien Braams in Amsterdam.

Waar ben ik te vinden?
Zelf woon ik in Veenendaal maar ik ben werkzaam door heel Nederland. Reizen vind ik dan ook absoluut geen probleem dat is ook het leuke aan freelancen. Zo doe ik regelmatig opdrachten in Haarlem, Leiden, regio Utrecht, en ben ik bijna wekelijks in Amsterdam te vinden. Daarnaast werk ik ook natuurlijk ook regelmatig in de regio Veenendaal, Ede en Arnhem.