Beautytrainingen


Is jouw interesse in haar en make-up gewekt maar weet je niet precies hoe je dat zelf voor elkaar moet krijgen? Dat is een probleem dat ik regelmatig hoor. ‘Heel mooi, maar dat krijg ik zelf natuurlijk nooit voor elkaar!

Daarvoor bied ik zowel particuliere als zakelijke trainingen aan:

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Make-up basics

Leer je hoe je een mooie dag make-up aanbrengt. Welke kleuren passen bij je, hoe kun je jouw ogen en gezicht het beste uit laten komen waardoor je een (snelle) dagelijkse beauty routine ontwikkelt. Ook leuk voor jonge meiden die net starten met hun eerste make-up producten.

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Haarstyling

Wil je meer met je haar doen, maar niet uren voor de spiegel staan? Logisch! Leer om zelf makkelijker en sneller te worden in het modelleren van je haar. Handige tips en trucs voor een dagelijkse routine komen aan bod.

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Vlechten

Met vlechten kun je prachtige bijzondere kapsels maken. Heel fijn om dus een goede basis te hebben wat vlechten betreft. Ook leuk voor mama’s en papa’s die graag beter willen worden in het vlechten van het haar van hun kinderen. Verschillende vlechten en leuke staarten komen aan bod.

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Feestdagen

Wil jij er aankomende feestdagen geweldig uit zien? Leer hoe je een feestelijk kapsel maakt bij jezelf en een glamour make-up om je look compleet te maken. Afgestemd op wat jou mooi staat en wat je wens is. Straal deze feestdagen als nooit tevoren!

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Party make-up

Wil jij met dat aankomende feestje eens extra schitteren? Dat kan! Leer hoe je bijvoorbeeld smokey eyes kan maken met verschillende kleuren maar ook hoe je een basis make-up in no time omtovert tot een avond make-up. Kortom alle tips voor een extra feestelijke look.

leren opmaken, Hoe maak ik een invlecht, opvlecht, vlechten, makeup workshop, workshop vlechten, invlechten, opvlechten, leuk kapsel met vlecht, leren vlechten, Chantelle Alyssa, haar en make-up, workshop haar vlechten, Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Amersfoort, Achterberg, Maurik

Zakelijk

Tijdens de training representativiteit leer ik uw personeel alles over een verzorgd en zakelijk uiterlijk. Wordt er wel of geen uniform gedragen? En er wordt daarnaast in de praktijk geleerd wat voor haarstijlen en make-up looks hierbij aansluiten.

Kies voor een workshop

Deze trainingen zijn naar behoefte in te vullen. Ik deel graag mijn kennis met anderen. Of je al meer ervaring hebt op het gebied van haar en make-up of dat je net je eerste mascara hebt gekocht. Voor iedereen is op zijn eigen niveau een training te boeken. Ik verzorg deze workshops bij mij in de salon of op locatie.

Leuk met collega’s, een groep vriendinnen, een team uitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, maar ook gewoon als prive-workshop!

Trainingen voor bedrijven

Bent u zich bewust van het belang van een representatief uiterlijk? Heeft u er wel eens over nagedacht dat uw personeel uw visitekaartje is? Een verzorgd uiterlijk gaat om het complete voorkomen van uw personeel en draagt bij aan het positieve imago van het bedrijf.

Ik heb een speciaal programma ontwikkeld en geef de trainingen conform de nieuwste technieken en trends; de perfecte handvatten voor een passende (zakelijke) uitstraling voor zowel starters als professionals.

Na het volgen van de training heeft de deelnemer kennis van:
• het belang van een representatief uiterlijk en de loyaliteit en het vertrouwen dat hieruit voortvloeit.
• het feit dat een frisse en energieke uitstraling bijdraagt aan een positief imago van het bedrijf.

Na de training weet de deelnemer:
• hoe hij/zij huid en haar moeten verzorgen voor een frisse en energieke uitstraling;
• verschillende manieren om het haar te dragen; (eventueel passend bij het uniform als deze wordt gedragen)
• het belang van persoonlijke hygiëne en hoe hij/zij dit bereikt;
• het belang van zelfbewustzijn, hij/zij mag er zijn.

Alle inhoud van de trainingen wordt afgestemd op de unieke behoeftes van uw bedrijf.

Testimonials

ERVARINGEN MET CHANTELLE ALYSSA

Ik was heel blij met mijn haar en make-up gedaan door Chantelle. Ze werkt rustig en professioneel en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb genoten van de gezellige ochtend van de bruiloft. Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb me geen seconde druk gemaakt over mijn haar en make-up

Dorieke, Bruid

Chantelle is enorm goed in haar vak! Ze luisterde tijdens de proefsessie goed naar mijn wensen waardoor ik geen enkele twijfels meer had op mijn trouwdag. Ze is rustig en ontspannen in haar werk en dat was erg prettig tijdens de spannende uren aan het begin van onze trouwdag. Ik heb mij de hele dag door geen zorgen hoeven maken over mijn haar en make-up, echt top!

Malou, Bruid

Het was een fijne en ontspannen manier om aan mijn trouwdag te beginnen. Chantelle weet wat ze doet!

Sanne, Bruid

Bedankt voor de verzorging voor mijn haar en make-up voor onze trouwen, het zag er prachtig uit.. Chantelle is een rustige en vriendelijke dame, die graag met je meedenkt. Een paar dagen van te voren kregen we nog een kaartje in bus om ons een fijne dag te wensen…

Sabrina, Bruid

Chantelle Alyssa zorgt er echt voor dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Bij de proefsessie nam ze veel tijd om alles door te nemen en uit te proberen. Ze komt op tijd en neemt alles mee. Waar ik van baalde op mijn bruiloft was een pukkel op min kin, maar door Chantelle heeft niemand het gezien, zelfs niet op de foto’s! Super fijn!

Anouk, Bruid

Ik ben heel blij dat ik Chantelle had gevonden om mijn haar en make-up te komen doen. Het was prettig dat ik zelf een aantal foto’s kon laten zien met wat ik in gedachten had en dat zij die toen combineerde tot iets heel moois! Het is duidelijk dat ze heel professioneel is en weet waar ze het over heeft. Ik was enorm blij met het resultaat! (en nog steeds, want ook op de foto’s zie je het natuurlijk nog terug!)

Bertine, Bruid

    Ik ben geïnteresseerd

IK WIL GRAAG MEER INFO