Op 28 oktober 2015 vond TEDx Ede plaats. Een groot event met meer dan 25 sprekers en performers die allemaal de ‘Talk’ van hun leven moesten geven.

Deze Talk wordt niet alleen live gezien door 500 mensen in de zaal en de 1100 mensen via een livestream, maar ook nog eens tienduizenden keren via YouTube. Goed voor de dag komen is dus belangrijk en de paniek was dan ook groot toen we twee dagen voor het event nog geen visagist hadden. Gelukkig was daar Chantelle. Redder in nood voor ons als organisatie en tijdens de dag voor onze sprekers en performers die zichtbaar ontspanden in haar stoel.

IMG_3061

Iedereen die het podium op moest werd vakkundig voorzien van een mooie make-up en ook de mannen ontkwamen niet aan een touch-up. Vijf personen in een half uur? Het antwoord van Chantelle: “Geen probleem hoor! Onder druk werk ik het fijnste!”. Wat was het fijn om te zien dat alle sprekers in de stoel van Chantelle even tot rust kwamen en konden ontspannen tijdens een dag die verder zo spannend was. Deze ontspanning ontstond door Chantelle die met een vriendelijk gesprek en haar kwasten vakkundig te werk ging. Niet voor niets werd ze bij vertrek uitvoerig bedankt door iedereen die deze dag bij haar in de stoel heeft gezeten.

IMG_3044

Toen ik zelf, aan het eind van de dag, compleet uitgeblust, verlangend naar die mooie stoel stond te kijken had ik het enorme geluk ook nog van een mooie make-up te worden voorzien. Wat een feestje.

Dank Chantelle voor je mooie en waardevolle bijdrage aan TEDx Ede!
Volgend jaar weer?

Wieteke Lankhaar
Kernteammember TEDxEde

www.tedxede.com

—–
Fotografie: Engeline Roggeveen