Misschien heb je het al gelezen in de laatste editie van de Veenendaal Totaal: Op je mooist met Chantelle Alyssa.

In dit artikel vertel ik wat over mijn werk, eindexamengala’s en bruiden. Hieronder het artikel met enkele foto’s! Je kunt hier ook de digitale versie van de Veenendaal totaal lezen.

[divider]Veenendaal Totaal[/divider]

VEENENDAAL – ‘Jou laten stralen zodat je je op je allerbest voelt. Dat is wat ik het liefste doe’, zegt Chantelle Bolten, eigenaar van Chantelle Alyssa Hair & Make-Up. ‘Ik geniet ervan mensen te laten zien hoe prachtig ze zijn door middel van make-up en haarstyling.’

Al ruim twaalf jaar zit Chantelle in het vak en werkt sinds drie jaar voor zichzelf. ‘Sinds kort heb ik mijn eigen studio in Veenendaal. Hier neem ik uitgebreid de tijd voor jou om je stralend en zelfverzekerd voor de dag te laten komen. Heb je een belangrijke afspraak, jubileumfeest of wil je graag een workshop volgen? Je bent van harte welkom!’

Eindexamengala’s
Chantelle verheugt zich elk jaar weer op de eindexamengala’s. ‘Het is geweldig jonge meiden te laten schitteren. Als je zeker wilt zijn van een plekje in mijn make-upstoel is het wel verstandig tijdig af te spreken.’

Bruiden
De focus ligt voor Chantelle op de bruiden. ‘Ik vind het fantastisch om te doen. Iedere bruid is anders en ik vind het een mooie uitdaging om steeds een passende look te maken. Feestelijk en op jouw allermooist. En pas als jij honderd procent tevreden bent, ben je klaar om aan jouw grote dag te beginnen!’