Vineyard Wedding Shoot
In september organiseerde Vertrouwd met Anne een styled shoot en vroeg mij of ik hieraan mee wilde werken. Toen ze me vertelde over haar plannen hoefde ik niet lang na te denken.. 

Ja, dat wil ik!
Trouwen in een wijngaard, een knap stel, toffe styling en prachtige bloemen. Tel daarbij nog fabulous sweets op en catering om je vingers bij af te likken. Dit alles vastgelegd door een top foto- en videograaf en het feestje is compleet! 

Wijngaard
‘Okay she had me at wine!’ Ik wist dus niet dat we in Nederland ook zulke mooie wijngaarden hebben. Ik houd ontzettend van goede wijn dus ik was er zeker benieuwd naar. Maar voor trouwen in een wijngaard hoef je dus helemaal niet naar het buitenland! Ik ben dan ook ontzettend fan van deze beelden. Ik kan er heel veel over zeggen maar ik denk dat je het gewoon zelf moet zien!
Wil je nog extra inspiratie opdoen? Check dan meer foto’s en een uitgebreide blog op trouwwebsite ZankYou.

En ja, al dat lekkere eten en die overheerlijke wijn mochten we na afloop van de shoot ook proeven! Feestje toch? Zeker, dankzij dit topteam!

Locatie: Betuws Wijndomein | Organisator styled shoot & weddingplanner: Vertrouwd met AnneStyling: Lief vir JouFotografie: Wickie Fotografie | Videograaf: Wanderbros | Bruidsjurk en sluier: Covers Couture BruidsmodePakken bruidegom: Michael & GisoBloemist: Don FloritoWeddingcake en sweets: Garden of Sweets | Catering kaastaart en planken: Tout SfeercateraarHaar & make-up: Chantelle AlyssaStationery: IKPAKJEIN | Modellen: Jack & Isabelle

Hair and Make-up artist, Chantelle Alyssa, liefs, haar en make-up, Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, bruidskapsel, bruidsmake-up