proud vendor, engaged, trouwbeurs, Chantelle Alyssa, haarstyling, makeup, beauty, cruise terminal, rotterdam, verloofd, bruiden, bruidskapsel, bruidsmakeup, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort, Rhenen, Wageningen

13 en 14 oktober vindt Engaged weer plaats. Dit keer in de toffe Cruise Terminal in Rotterdam. Engaged is de trouwbeurs voor iedereen die niet van trouwbeurzen houd. Klinkt tegenstrijdig? Klopt, maar ik ga je uitleggen waarom Engaged het bezoeken waard is.

Wat is Engaged?
Op Engaged komen creatieve ondernemers uit de trouwbranche samen om jou te inspireren voor jullie wedding! Geen ‘zoals het hoort’ of ‘zo doen we dat nou eenmaal’ maar toffe, vernieuwende ideeën. Wat je er wel zult vinden? Trends, vernieuwing, out of the box, en op maat gemaakte ideeën om jullie dag zo persoonlijk mogelijk vorm te geven.

Voor iedereen
Het maakt dan ook niet uit of je jullie grote dag al bijna helemaal hebt uitgestippeld of dat je pas net bent gestart met de voorbereidingen. In augustus ben ik zelf getrouwd en ik wilde heel graag naar Engaged. Alleen de editie van september 2017 waren we op vakantie dus konden we pas de maart editie gaan. Toen hadden we het meeste voor onze grote dag al geregeld. Toch wilde ik er graag naar toe om sfeer te proeven en alvast een beetje in de stemming te komen. Mijn vriend (ja nu “mijn man”, maar toen nog niet) deed het echt voor mij, want zelf had hij er niet zo’n zin in. Maar wat was het leuk! En ja, ook hij vond het leuk. Dat er lekker eten en fijne muziek was maakt natuurlijk een hoop goed. Maar zelfs vonden we er nog twee leveranciers voor onze bruiloft. Zo hadden we nog geen ringen en werd mijn man verliefd op de ontwerpen van Elke van Herck. En regelden we onze stylingverhuur via de Meiden van Versier. Stuk voor stuk aanraders waar we op de dag zelf veel complimenten over kregen.

Beautyplein
Dit jaar is er een nieuw onderdeel op Engaged; Het beautyplein. En guess what?! Daar sta ik dit jaar! Je kunt lekker bij mij in de stoel komen zitten voor een korte touch up om even kennis te maken en uiteraard kun je ook mijn werk bekijken. Ik kijk er dus echt enorm naar uit om alle nieuwe brides-to-be te ontmoeten. Trouwen is echt fantastisch, heb ik dus net zelf ervaren en ik kan dan ook niet wachten om te horen hoe jullie je wedding vorm gaan geven!

Heb ik je kunnen overtuigen? Meer info en tickets vindt je hier!

Zie ik je daar?

Hair and Make-up artist, Chantelle Alyssa, liefs, haar en make-up, Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, bruidskapsel, bruidsmake-up