Afgelopen vrijdagavond vond de workshop Christmas & New Years special plaats. Al snel waren alle plaatsen vergeven en gingen we met de enthousiaste deelnemers aan de slag om hun look voor de feestdagen te creëren. Lees en kijk mee, hoe deze geslaagde avond eruit zag! 

Workshop-Chantelle-2
Natuurlijk beginnen we zo’n feestelijke avond met een glaasje bubbels en wat lekkers. Toen iedereen aanwezig was en een plekje had gevonden om aan de slag te gaan heb ik eerst wat basis principes uitgelegd wat make-up betreft. Vanuit deze basis kun je een make-up verder opbouwen naar een feestelijke avond make-up. Maaike wilde wel model zitten zodat ik voor kon doen hoe je dan zo’n basis make-up maakt. Dit deed ik aan één kant van het gezicht zodat iedereen goed het verschil kon zien en dat Maaike zelf de andere kant kon doen. Vervolgens ging iedereen aan de slag met haar eigen make-up. Stap voor stap werden de mooiste look gecreëerd. Super trots was ik op de meiden want een aantal schrokken wel een beetje in het begin omdat ze dachten dat dat hen nooit zou lukken!

Workshop-Chantelle-6Nu de basis er was heb ik Laila haar look omgetoverd in prachtige smokey eyes en ook uitgelegd wat smokey eyes nou precies zijn en hoe je het doet. Ook heb ik bij Leonie nog voorgedaan hoe je een lipstick mooi en strak aanbrengt.

Workshop-Chantelle-26Na de make-up hebben we even genoten van een hapje en een drankje. Zodat we met nieuwe energie aan de slag konden met het tweede gedeelte van de workshop; het haar. Letterlijk aan de slag, want we gingen mooie feestelijke waves maken. Ik liet een techniek zien die snel en vrij simpel is om bij jezelf uit te voeren.  Maar je moet dan natuurlijk wel de slag te pakken hebben. Oefening baart kunst, dat bleek toen de meesten het onder de knie hadden!

Workshop-Chantelle-30Als afsluiting van de workshop had ik voor alle dames een leuke goodiebag. En als laatste verrassing mochten ze als echte sterren voor mijn fotowand poseren. Zo heb ik van hun prachtige zelf gecreëerde looks een blijvend aandenken mee gegeven in de vorm van een polaroid foto.

Workshop-Chantelle-33Scroll verder om nog meer foto’s te bekijken van deze geweldige avond!

Workshop-Chantelle-5 Workshop-Chantelle-9 Workshop-Chantelle-11 Workshop-Chantelle-12 Workshop-Chantelle-13 Workshop-Chantelle-14 Workshop-Chantelle-15 Workshop-Chantelle-16 Workshop-Chantelle-18 Workshop-Chantelle-17 Workshop-Chantelle-21 Workshop-Chantelle-20 Workshop-Chantelle-22 Workshop-Chantelle-24 Workshop-Chantelle-23 Workshop-Chantelle-26 Workshop-Chantelle-25 Workshop-Chantelle-29 Workshop-Chantelle-28 Workshop-Chantelle-27 Workshop-Chantelle-31

De prachtige sfeer foto’s zijn gemaakt door Corine van Oh Belle Fotografie. Zij nam deel aan de workshop maar nam tussendoor ook even de tijd om mooie foto’s te maken.