Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn blog ‘als je haar maar goed zit’, heb ik vorig jaar mijn haar afgeknipt. Inmiddels heb ik het al wel weer iets laten groeien maar verder bevalt het me nog steeds goed.
Als ik het los heb, staat het vlot en krijg ik er makkelijk volume in; klinkt ideaal toch?
Maar tegenwoordig moet ik mijn haar voor verschillende opdrachten vaker vast dragen. En daar komt een probleempje om de hoek kijken.

Want een gewoon staartje vind ik eruit zien alsof ik ga sporten. En opsteken is nog lastig want dan piept er hier en daar weer een pluk uit die nog niet lang genoeg is. En het is juist de bedoeling dat ik mijn haar vast en uit mijn gezicht draag zodat dat ik er netjes en verzorgd uitzie. Maar wat is dan een makkelijke en snelle oplossing?


Instant Chique

En toen ineens vond ik de oplossing; De Catwalk Ponytail van Balmain. Een ‘staart to go’ zullen we maar zeggen :)
En wat een verschil maakt dat; het sportieve verdwijnt en een mooie chique staart verschijnt.

CA_Blog_Balmain_Carrousel

Bevestigen
Het bevestigen is erg simpel en snel. Je maakt een staart zoals je gewend bent, het maakt niet uit of het een hoge of lage staart is. Daarna steek je de schuifpinnetjes onder je staart en wikkel je het klittenbandje om de staart heen. Aan dit klittenbandje zit een plukje haar dat je mooi om de aanzet van de staart kan binden om het elastiekje en klittenband weg te werken. Dit noemen ze de ‘finishing lock’.

Balmain-bevestigenMemory Hair
Het mooie is dat deze staart gemaakt is van Memory Hair. Dit haar is veel lichter dan echt haar waardoor het enorm comfortabel zit. Daarnaast is het haar om te vormen van krul naar stijl en andersom met een krultang of stijltang tot 160 ℃. En nu komt het allermooiste; het haar neemt alleen weer een andere vorm aan door opnieuw met de stijl of krultang aan de slag te gaan. Als de staart nat is geweest neemt deze gewoon weer z’n oude vorm aan. Ideaal!

De staart was stijl toen ik hem kocht en ik heb alleen de punten gekruld met een stijltang. Je kan ook nog meer krullen maken of de staart juist helemaal stijl dragen.


Kleuren

Ook qua kleur is er volop keuze. Ik heb de kleur L.A. uit de originele serie. Bovenin is de staart donker en langzaam aan verloopt de kleur naar asblond; een mooi ombré effect dus. De staart is verkrijgbaar in verschillende kleuren en variaties zoals een roze, blauwe of violet dip dye in de punten.

BALMAIN-CATWALK-PONYTAIL-KLEURENBALMAIN CATWALK PONYTAIL DIP DYE KLEUREN

Ik bestelde mijn Balmain Catwalk Ponytail bij Koos van der Beek. Een fijne groothandel waar ik altijd mijn kappersbenodigdheden bestel.

 

Zoals jullie zullen begrijpen ben ik helemaal fan van de Catwalk Ponytail van Balmain. Wat vinden jullie ervan?