Het hoogseizoen zit er weer op en wat was het een mooie trouwzomer! Gelukkig mag ik ook wat winterbruiloften doen in november en december want trouwen in de winter is ook echt heel erg tof! Maar toch vind ik het leuk om alvast even terug te blikken op 2017 tot nu toe. Want afgelopen seizoen heb ik weer een groot aantal bruiden mogen laten stralen op hun grote dag in zowel binnen- als buitenland. 

Naast dat ik het geweldig vind om zoveel mensen te ontmoeten en te laten stralen laat ik me ook graag raken door hun prachtige maar soms ook heftige liefdesverhalen. Het is echt inspirerend om zo dichtbij mensen te mogen komen. Je hoort zo veel verschillende achtergronden, invalshoeken, hoe mensen in het leven staan. Maar ze hebben allemaal hetzelfde gemeen; ze gaan trouwen, de liefde vieren, een ieder op z’n eigen manier. Dat is zo bijzonder!

Uitzicht vanuit mijn hotel in Delfzijl waar bij aankomst de zon echt prachtig onderging

Leuke bijkomstigheid van mijn werk is dat je echt overal komt. Daarom leek het me leuk om dat eens met jullie te delen in plaats van foto’s van mijn werk. Want afgelopen jaar heb ik honderden kilometers afgelegd in Nederland (en daarbuiten) om bij mijn geweldige bruiden te komen. Zo kwam ik op hele mooie plekken waar ik nog nooit was geweest zoals Delfzijl, Giethoorn en tussen de weilanden in Lekkerkerk. Het is zo leuk om in steden of dorpen te komen waar je zelf misschien niet zo snel heen zou gaan maar die dan zo mooi blijken te zijn!

De omgeving en de locatie van een bruiloft in Frankrijk

Graanvelden in Frankrijk

Ook mocht ik een paar keer de grens over naar bijvoorbeeld Frankrijk en België, wat een feest! Bij zo’n buitenland bruiloft ben je vaak langer aanwezig en mocht ik ook de daggasten stylen en dat maakt dat je heel persoonlijk betrokken word bij zo’n bijzondere en intieme dag. Puur genieten voor mij dus!

Prachtige omgeving en locatie in de Ardennen. Foto’s door Elke Verbrugen fotografie

Op mijn Instagram en Facebook heb ik al wat foto’s gedeeld van de bruiden waar ik foto’s van heb mogen ontvangen. Dus wil je graag meer zien van wat ik het afgelopen jaar heb gedaan, dan raad ik je zeker aan om daar eens een kijkje te nemen.

Gelukkig stromen de aanvragen voor komend seizoen alweer binnen en ik kan niet wachten om alle prachtige bruiden te ontmoeten en hun persoonlijke verhalen te horen. Elke bruiloft is voor mij weer een uniek feestje waar ik aan bij mag dragen en waar ik echt van geniet.

Op naar weer een geweldig, nieuw trouwseizoen in 2018 waarin ik zelf ook ga trouwen. (Yay, zin in !!)

 

Laten we de liefde blijven vieren, want er is niets mooier dan dat!
Hair and Make-up artist, Chantelle Alyssa, liefs, haar en make-up, Utrecht, Veenendaal, Ede, Rhenen, bruidskapsel, bruidsmake-up